A pörgős életmódnál hasznos egy jó online patika

Szponzorált tartalom

Te milyen jellegű munkakörben dolgozol?

Ahány ember, annyi féle ideális munka. Valaki az aktív, jövős-menős, akár fizikai munkákat kedveli jobban, míg más legszívesebben egész nap csak ülne egy kellemesen klimatizált irodában, alkalmanként kávét főzőcskézve. Persze én itt most valóban két végletet emeltem ki, számos más egyéb lehetőség is akad, a munkaerőpiac tárháza igencsak széles. Amit érdemes például kiemelni, az az, hogy milyen nagy létszámban foglalkoztat embereket a vendéglátás, legyen szó gyorséttermekről vagy éppen előkelőbb helyekről: ide bizony kell ember. Számos munkakör elérhető a vendéglátásban, az irodai pozícióktól kezdve egészen a felszolgálóig és a konyhai kisegítésig; megfelelő végzettséggel és néminemű szerencse segítségével itt mindenki megtalálhatja, ami neki ideális – vagy legalábbis többnyire ez így van.

Persze nem azt akarom ezzel mondani, hogy menjen mindenki a vendéglátás csodálatos világába dolgozni, mert az is tény és való, hogy nem egyszerű: a nagyobb helyeken elengedhetetlen, hogy az ember tudjon és szeressen pörögni, szuperül kommunikáljon és tudjon természetesen csapatban is jól dolgozni. Ezek tényleg olyan tulajdonságok, amik ritkán vannak meg egyszerre egy emberben, de szerencsére számos olyan kollégám van nekem is, aki ezeket abszolút elmondhatja magáról és akikkel jó együtt dolgozni. A magam részéről annak idején nem is terveztem vendéglátás területén dolgozni semmilyen módon, igazából csak a véletlen – és némileg a kényszer – sodort a területre, de pár év távlatából be kell valljam, hogy nem bántam meg!

a legjobb online patika után
a legjobb online patika után

Tényleg nem egyszerű, sokat kell dolgozni, adott esetben túlórázni. Sok mindent el kell viselni – sokszor főleg a vendégektől -, de ezeket meg lehet tanulni kezelni és jó helyeken meg is fizetik, illetve egyéb módokon is honorálják a befektetett energiát, hogy valóban jó érzés legyen bejárni a munkahelyre. Annál pedig nincs is jobb, amikor egy-egy törzsvendég arca felderül, ha meglát téged, mert már tudja, hogy mire számíthat és ennek örül is… úgyhogy aki érzi magában az affinitást, annak mindenképp érdemes lehet kipróbálnia ezt a területet is!

A sok túlóra miatt sajnos kevesebb időm van a városban jönni-menni, így rászoktam az online rendelésekre – nem volt ez máshogy a táplálékkiegészítőkkel és egyéb egészségügyi dolgokkal sem, ezért keresgéltem a legjobb online patika után – ez pedig nem más lett, mint a Prevenció Patika!

Nem tudom, hogy hallottál -e már róla, de ha nem, hát akkor éppen itt van ennek is az ideje. A Prevenció Patika nem egy sima, egyszerű online patika, ami jó-jó, hogy van, de azért vannak vele problémák… nos, a Prevenciónál egyszerűen szinte esélytelen, hogy bármilyen problémát vagy fennakadást tapasztalj. Egyrészt: csodás az árukészletük, jóformán minden van náluk, „mi szem-szájnak ingere”; mindezt pedig elérhető áron és kiváló vásárlási feltételekkel biztosítják az ügyfelek számára – pont úgy, ahogy egy jó vendéglátós is teszi ezt.

Én személy szerint visszatérő törzsvásárlójuknak mondhatom már magamat jó pár hónap után és még panaszkodni sem tudtam róluk soha. Még arra is garanciát vállalnak, hogy amennyiben áremelkedés történik a megrendeléstől számítva a kiszállításig, nem számlázzák ki az emelést – persze ez így a korrekt, de ez a korrektség sajnos nagyon sok áruházról, illetve üzletről nem volt elmondható az elmúlt években; szerintem sokunknak volt ezekről tapasztalata. A szállításuk is nagyon gyors és gördülékeny, rendeléstől számítva átlagosan már két napon belül kezedben is lehet a csomagod – tehát, ha éppen nem azonnal van szükséged a rendelt termékekre, akkor még sürgősebb esetekben is beleférhet a Prevenció Patikától való rendelés. A csomagokat több szállítási módon is kérheted, ahogy abban is választhatsz, hogy pontosan milyen módon szeretnéd rendezni az anyagi vonzatát a megrendelésednek. Amit még mindenképpen érdemes megjegyezni, az egy mostanság már igencsak speciálisnak számító szolgáltatásuk, amit mindenképpen érdemes lehet kihasználni: egyébként is egy bizonyos értékhatár felett ingyenessé tették a szállítást, viszont az országban jó ideje kizárólag szakember vihet ki webáruházból vényköteles gyógyszert. Ez eléggé megcsappantotta ezek online vásárlását, másrészt pedig az online patikákat is nagyon nehéz helyzetbe hozta. A Prevenció Patikánál viszont értékhatártól és megyétől függően a megrendelők élhetnek ezzel a lehetőséggel!

Jelenleg csak néhány megyében és egy összeg elérésekor van erre lehetőség, viszont személyes tapasztalatom szerint annak is örülni kell, hogy egyáltalán még létezik ilyen online patika az országban…

A Prevenciónál lehetőséged van még folyamatosan válogatni a nagyon kedvezményes áron adott termékek közül is, amelyek az átláthatóság kedvéért még külön menüpontot is kaptak, így könnyebben tudsz válogatni az eredetinél is jobb áron kapható termékek közül. Egyébként, amit mindenképpen szeretnék még kiemelni ezzel az online patikával kapcsolatban, az nem más, mint a Prevenció Prémium Klub: őszintén szólva ehhez hasonlót, vagyis legalább ilyen jó plusz szolgáltatásokat biztosító online patikával még nemigen találkoztam. A szállítás teljesen jó áron van a Prevenciónál, de havonta egy szállítási díj áránál alig többért tagja lehetsz a fent említett kis „VIP” közösségnek, amely számos előnnyel jár.

A Prevenció Prémium Klub tagjai egyrészt értékhatártól függetlenül részesülhetnek ingyenes szállításban, ami már rögtön megéri anyagilag is havi két rendelés esetén – és valljuk be: szinte mindenkivel történt már olyan, hogy a rendelés leadása után jött rá, hogy valamilyen tétel – valószínűleg épp a legfontosabb – lemaradt és új rendelést kellene leadnia, de a szállítási díj miatt inkább nem teszi… A második, hogy a klubtagok speciális, személyre szabott kuponokban és kedvezményekben részesülhetnek, amelyeknek köszönhetően szintén elég szép összegeket lehet megspórolni egy-egy rendelés alkalmával. Emellett elérhetőek különböző, egészségügyi szakmai cikkek az oldalon, amelyekhez az „átlagos” látogatónak nincsen hozzáférése, viszont nagyon hasznosak lehetnek bárki számára, aki bármilyen okból kifolyólag szeretne ilyen témában olvasni. És természetesen végül, de nem utolsó sorban az egyik legjobb dolog: a tagok e-mailen keresztül felvehetik a kapcsolatot az online patika egészségügyi dolgozóival, így egészségügyi témában közvetlenül a szakemberektől is kaphatnak tanácsokat. Tehát összességében nagyon megéri akár a klubtagságra előfizetni, merthogy az első hónap alatt 100 %-os elégedettségi garancia is jár – senkinek nincsen semmilyen veszíteni valója!

És, mivel nagyon elfoglalt vagyok, tényleg sokáig kerestem azt az online patikát, amivel maximálisan elégedett lehetek. Szerencsére sokadik próbálkozásra ugyan, de sikeresen rátaláltam a Prevenció Patikára és ezt azóta sem bántam meg: sőt mi több, mióta én csak innen rendelek, családomnak és sokszor barátaimnak is nekem kell leadni a rendeléseiket, de nem egy olyan is akadt, akik maguk is regisztráltak, illetve akár fizettek elő a klubtagságra is. Számomra hatalmas segítség, hogy ilyen szuper online patikára sikerült rátalálni – én mindenkinek ajánlom az innen való rendelést!