Igényeljünk székhelyszolgáltatást a kánikulában is

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás újlengyel
székhelyszolgáltatás újlengyel

Itt a nyár, minden szépségével és fájdalmával. Emlékszem, hogy tavaly, június végéig kellett várni, mire tényleg elkezdődött a nyári meleg. Most azonban már május közepén azt érezhette az ember, hogy lassan itt az ideje fürdőzni. Nem tudom, hogy idén hogyan fogom viselni az egész szezont. Mivel az utóbbi időben a nyár nagyon kettős lett számomra.

Alapból otthonról dolgozok, és egészen mostanáig nem is volt klímám. Ez pedig azt eredményezte, hogy egész nap körülbelül egy szaunában ültem. Nem panaszkodok, mert a barátaimnál még rosszabb a szellőzés, ettől függetlenül nem volt túl kellemes. Másrészről viszont nyáron sokkal szívesebben csinálok egy csomó kinti dolgot. Ilyenkor jön el az ideje az úszásnak, a kosárlabdának, vagy csak simán a kirándulásoknak. Meg persze az sem rossz, hogy a nap akár este nyolcig is fennmarad.

Nyáron egyébként rengeteg új ötletem is szokott lenni azzal kapcsolatban, hogy miként tudnám megújítani az életemet. Az egyik ilyen ötlet a saját cég megalapítása volt. Tudom, hogy ez egy hatalmas vállalás, de azóta, hogy igénybe vettem a Székhely Centrum szolgáltatását, minden sokkal egyszerűbb lett. Alapból az interneten keresgéltem csak székhelyszolgáltatás újlengyel témában, mivel hallottam, hogy ebben a községben nagyon megéri székhelyt alapítani. Nem tudtam, hogy miért, a Székhely Centrum azonban minden kérdésemre választ adott.

Ezt pedig egy olyan felülettel tette, ami minden elismerésemet elnyerte. A Székhely Centrum egyik legnagyobb pozitívuma egyértelműen az, hogy nem húzzák sokáig az időnket. Már a kezdőlapon el tudunk olvasni minden fontosabb információt. Ha azonban valami mélyebben érdekelne minket, akkor rengeteg tájékoztató is elérhető az oldalon. Én is rákattintottam a „székhelyszolgáltatás újlengyel” feliratra és elkezdtem olvasni, hogy miért is olyan jó itt alapítani székhelyet.

A Székhely Centrumnál több lehetőségünk is van, ha székhelyszolgáltatást szeretnénk igényelni. Alapból Budapesten is ajánlanak nekünk helyszíneket, ami sok ember számára nagyon előnyös lehet. Én azonban valami újdonságot akartam kipróbálni és éppen ezért örültem, hogy ennyi infó elérhető volt a székhelyszolgáltatás újlengyel témában.

Újlengyel egy különleges helyzetben van, mivel attól függetlenül, hogy nem egy olyan nagy területű község, rengeteg nagy cég ide telepíti a székhelyét. Ez pedig azért van, mert Újlengyel területén több adókedvezményt is igénybe tudunk venni. Tehát, nem kell iparűzési adót fizetnünk, ami egy hatalmas dolog lehet kezdő és veterán vállalkozók számára is.

Ettől függetlenül még mindig bennem volt az a kétely, hogy nem lenne-e egyszerűbb az, ha magam neveznék ki egy székhelyet. A Székhely Centrum azonban elmagyarázta nekem, hogy persze elsőre könnyebbnek és olcsóbbnak hangzik ez a megoldás, a jövőben azonban lehet, hogy csak több problémával fogunk szembenézni, mintha igénybe vettük volna a szolgáltatásukat. Hiszen nem tudhatjuk, hogy mikor jön éppen a székhelyre egy NAV ellenőrzés. A Székhely Centrum azonban biztosít minket afelől, hogy mindig naprakészek lesznek, ha esetleg ilyen dolog történne. Ez pedig kifejezetten megnyugtatott.

Miután megtudtam, hogy milyen havi tarifák mellett dolgoznak, nem volt bennem többé kétség afelől, hogy a Székhely Centrum lesz számomra az ideális választás. Felkerestem őket az oldal több részén kihelyezett telefonszámon. Az ügyintézők nagyon kedvesek voltak velem és hamar át tudtunk beszélni mindent. Nemsokára megvolt a szerződés is és a cégemnek már egy kiváló székhelye van. Nem volt azóta sem panaszom rájuk és szerintem még évekig fog folytatódni ez az üzleti kapcsolat.