Székhelyszolgáltatást keres? – Megtalálta a legjobb helyet!

Szponzorált tartalom

Újlengyel székhelyszolgáltatásra
Újlengyel székhelyszolgáltatásra

Ha a létező legjobb székhelyszolgáltatást keresed, akár Budapesten, akár vidéken, akkor mindenképpen olvass tovább, mert meg is találtad! Bemutatom neked a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalt, ahol minden igényed megvalósulhat – ők tényleg mindent megtesznek azért, hogy neked a legjobb legyen.

A székhelyszolgáltatásnak nagyon sok előnye van, többek között például a székhelyen nem kell adminisztrációt fenntartani vagy irodát bérelni, továbbá a küldeményeket átveszik és elektronikusan eljuttatják a tulajdonos számára, illetve a hatósági intézkedések nem saját otthonban történnek. Például emiatt nagyon fontos székhelyszolgáltatást igénybe venni: mivel ha a saját otthonunk a vállalkozásunk székhelye is egyben, akkor egy végrehajtás esetén akár a saját személyes ingóságainkat is lefoglalhatják – ezt pedig természetesen jobb elkerülni, arra pedig mi más lenne a jó megoldás, mint megelőzni a bajt? Maga a székhelyáthelyezés minden cég számára egyszerűen elérhető, és különösebb indoklás nem szükséges hozzá.

A szekhelyszolgaltatas24.hu oldala nagyon igényesen van összerakva. Véleményem szerint szép, kellemes hatást nyújtó dizájnnal rendelkezik, amit a kék és fehér színek együttes használata eredményez. A weboldal ezenkívül jól átlátható, számomra jóleső érzés volt azt tapasztalni, hogy mindent egy helyen megtalálok, akár lefelé görgetéssel, akár a felső sávban elhelyezett címszavakra kattintás segítségével – ezek ugyanis az oldalon belül levisznek minket a számunkra érdekes részekhez, így nem kell rengeteg számunkra felesleges információt végigolvasni ahhoz, hogy megtalálhassuk a számunkra releváns dolgokat.

Pest megyében találhatóak olyan települések, amelyek nem szednek iparűzési adót – ilyen például Újlengyel is – emiatt érdemes ide céges székhelyet bejegyeztetni. A szekhelyszolgaltatas24.hu oldalán találhatunk a legfelső sávban egy olyan opciót, ami „iparűzési adó mentes” címszó alatt fut, erre rákattintva meg is találjuk az Újlengyel székhelyszolgáltatásra vonatkozó adatokat. Újlengyel egyébként egy stabil önkormányzattal rendelkező település, és ez a legismertebb adóoptimalizálásra alkalmas hely. Több oszlopot is találunk Újlengyel székhelyszolgáltatás címszó alatt, és még a jelenleg legnépszerűbb opció is külön ki van közülük emelve, illetve minden oszlopban az adott szolgáltatásra vonatkozó információk is fel vannak sorolva. Ezek között olyanokat látunk például, hogy cégtáblára cégnév kihelyezése, hatóságok fogadása, levelek szkennelése és továbbítás, székhelycím biztosítása, illetve havonta egyszer díjmentesen lehetséges tárgyalót bérelni és még sok-sok más lehetőség is elérhető.

A cég egyébként 13 év tapasztalattal rendelkezik már, először még csak Budapesten működtek, majd később, 2014-ben az iparűzési adó mentes Újlengyelben is megnyitották irodájukat. A hatóságkezelésben is komoly tapasztalatuk van, pályafutásuk során több száz ügyvéddel álltak már kapcsolatban. Teljesen a jogszabályoknak megfelelően működnek – erről is részletes leírást találhatunk a weboldalukon, ha a kapcsolat opcióra kattintunk, és kicsikét lejjebb görgetünk a „rólunk” részhez.

Az oldalon egyébként cikkeket is találunk, amelyekben jó pár hasznos információ lehet számunkra, így ezeket is mindenképpen érdemes elolvasni!

A kapcsolatfelvétel még sosem volt ilyen egyszerű! Ha ugyanis szeretnénk velük kapcsolatba lépni, akkor nincs más dolgunk, mint az imént említett kapcsolat opciót választani a felső sávban, ami levisz minket az oldalon ahhoz a részhez, ahol jól láthatóan ki van írva a cég telefonszáma (ez egyébként már a kezdőlapon is megtalálható), illetve itt egy olyan lehetőség is elénk tárul, hogy üzenetet írjunk nekik a honlapon keresztül: ehhez nincs más dolgunk, mint beírni a megadott mezőkbe a nevünket, a telefonszámunkat, majd végül, de nem utolsó sorban az üzenetet, amit nekik szánunk (ezt követően pedig már kattinthatunk is a küldés gombra). Ugyanitt egyébként megtalálható a cég budapesti székhelyének második kerületi címe is, ahová előzetes időpont egyeztetést követően szintén ellátogathatunk személyesen is – ez alá ráadásul még egy térkép részlet is mellékelve van, csak a biztonság kedvéért – így biztosan nem tévedünk el.

Én jó szívvel ajánlom a szekhelyszolgaltatas24.hu-t mindenkinek, és azt ajánlom, keressétek őket bátran, ha ilyesféle szolgáltatást szeretnétek igénybe venni!