Ajándék a munkavállalóimnak.

Szponzorált tartalom

LOLmarkt.hu - Vicces póló webshop
LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop

A saját vállalkozásomat vezetem már öt éve. Hiába volt meg a jó alapötletem, nagyon nehéz volt az indulás. Nem számoltam előre bizonyos nehézségekkel. Elsősorban a vevők megszólítása és elérése jelentette a főproblémát. Miután azonban felvettem egy tapasztalt marketingest, ezt sikerült folyamatosan leküzdeni. Innentől számítva mondhatom azt, hogy a vállalkozásom elkezdett rohamtempóban fejlődni.

Okultam az előző esetből, és további dolgozókat is felvettem, akik mind kiválóan teljesítettek a saját szakterületükön. Ez további sikereket és profitot eredményezett. Megtanultam, hogy nem kell mindenhez értenem, hiszen ez nem is lehetséges. Azonban a megfelelő munkaerővel minden akadályt lehetséges elhárítani a vállalkozásom előtt.

Ezt a vezetői szemléletemet azóta is töretlenül tartom, és folyamatosan azon munkálkodom, hogy a lehető legjobb kapcsolatot építsem ki az alkalmazottaimmal. Nem csak anyagilag ismerem el őket, hanem más, személyesebb módon is.

Egy unalmas, hétvégi napon az internetet böngésztem, és véletlenül ráakadtam a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop oldalára. Azonnal elkezdett kattogni az agyam annak a lehetőségéről, hogy innen igazán kreatív ajándékokat rendelhetnék a dolgozóim számára. Ez a webáruház hatalmas választékban forgalmazza a humorosabbnál humorosabb feliratú pólókat. Arra gondoltam, hogy az összes dolgozóm számára kiválasztok innen egy olyat, aminek a mintája valamilyen módon hozzáköthető.

Ezeknek a kiválogatása igazán nem volt nehéz, hiszen a kategóriák nagyon átláthatóan lettek kitalálva, így az is rögtön feltalálja itt magát, aki most jár itt első alkalommal.

Elég jól haladtam az ajándékok kiválogatásával, mikor észrevettem, hogy itt akár a saját ötleteinket is rányomatják ezekre a ruhadarabokra. Itt aztán beindultak a fogaskerekek a fejemben!

Úgy döntöttem, hogy elmegyek személyesen egy üzletükbe, ahol elkészítettek 11 darab pólót az összes dolgozó számára. Mindegyiküket jól ismerem, ezért minden pólóhoz kitaláltam egy szívhez szóló, de azért vicces szöveget.

Az egyik pólóra például ezt a feliratot kértem: „Az ügyfelek kedvence”.

Az egyik Budapesti üzletükbe látogattam el, ahol minden segítséget megkaptam a pólók megtervezéséhez. A LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop dolgozói igazán értenek a grafikához, így tökéletes pólókat készítettek el a számomra. Ott helyben megvárhattam, hogy a termékek elkészüljenek, mert ez igazán nem vett sok időt igénybe.

Egyébként nem csak Budapesten találhatóak üzleteik, de az ország többi részében is. Kiváló földrajzi lefedettséggel rendelkezik ez a csapat. Természetesen nem feltétlen kell személyesen meglátogatni őket. A rendelést és a vásárlást kényelmesen lebonyolíthatjuk a webes felületükön keresztül is. Ez esetben egy futárszolgálat fog gondoskodni arról, hogy az árukat kézhez kapjuk. Amennyiben a rendelési összegünk meghaladja a 10.000 forintot, akkor a szállítás ingyenessé válik a számunkra.

A LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop lehetőséget ad arra, hogy gyakorlatilag bárkinek, bármilyen alkalomra, egy személyes ajándékot adhassunk. Biztos élni fogok még ezzel a lehetőséggel a jövőben.