Automatizált mérőeszköz kalibrálás.

Szponzorált tartalom

mérőeszköz kalibrálás

Minden sikeres autószerviz alapját a rendben tartott, pontos mérőeszközök jelentik; amennyiben ezen eszközök nem megfelelően működnek, akkor az a lappangó hibák továbbéléséhez, a rossz beállítások okozta hatékonysáromláshoz fog vezetni. Amennyiben Ön szervizet tart fent, s a fenti problémákat el szeretné kerülni, akkor keresse fel a Tools Controlt, ahol a mérőeszköz kalibrálás gyorsan és egyszerűen meg tud történni!

Mi a Tools Control titka?

A mérőeszköz kalibrálás leginkább a fogászati vizsgálathoz lehetne hasonlítani: bár lehet, hogy kellemetlen lehet beülni a fogorvosi székbe, hátha olyat hallunk, olyat tapasztalunk, amit nem szeretnénk, mégis, a későbbi nagyobb gond megakadályozása miatt jobb korán szembesülni a problémákkal, ha vannak, mint tudomást sem venni róluk – ez a hozzáállás ugyanis komoly károk bekövetkezéséhez is vezethet! A Tools Control a szükséges felülvizsgálatot úgy tudja végrehajtani, hogy az kellően gyors tud lenni, így a folyamat nem igényel hosszú munkaórákat az ember (és az autószerviz) életéből, lévén a kontroll automatizáltan tud lefolyni.

Tudta, hogy egy szervizben akár 80 eszköz is kalibrálásra szorulhat?

Egy autószervizben nagyjából 2-7 ezer különféle berendezés található, melyek mindegyike kisebb-nagyobb részben, de szükséges ahhoz, hogy a szerviz a maga feladatát el tudja látni. Ebből a hatalmas tömegből olyan 80 darab az, amely minden évben, sőt évente akár többször is kalibrációra kell, hogy szoruljon annak érdekében, hogy pontosan el tudja látni a dolgát. Van, aki kötelező kellemetlenségként tekint a szervizelésre, mely csak viszi a pénzt – ugyanakkor az igazság az, hogy a rendszeres felülvizsgálat növeli a hatékonyságot, jelentős összeget takarítva meg ezzel (hiszen még időben feltárhatóak általa a hibák, így pedig kitolható a használhatóság időtartama)!

Nem mindegy, hogy a mérőeszköz kalibrálásra hol kerül sor!

A Tools Control esetében adott a lehető kiváló minőségű labor, ahol képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy évente több, mint 10 ezer eszköz kerüljön bevizsgálásra. A munkatársak ISO17025 szabvány szerint megépült laborban végzik a feladataikat, melynek köszönhetően a munka minőségével nincsen semmilyen gond.

Ha nyomásmérőt, vákuummérőt, nyomatékkulcsot, tolómérőt, mélységmérőt, mikrométert és még/vagy más eszközöket szeretne kalibráltatni, mindenképpen keresse fel a Tools Controlt – első körben a belinkelt weboldalon keresztül!