Egy étteremben nem csak finom ételek lehetnek.

Szponzorált tartalom

Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra
Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra

Ha tehetjük, a párommal hétvégénkként mindig kipróbálunk egy új éttermet a közelben, így mindig változatos ételeket tudunk enni és egy új tapasztalattal is gazdagodunk. Két hete pont így voltunk egy közeli kis vendéglőben, amikor a pincér oda köszönt nekünk. Nem is tudtuk először ki az, de amint közelebb ért felismertük. Egy rég nem látott barátunk volt. Nagyon megörültünk neki és egy kicsit még beszélgetni is tudtunk vele.

Megtudunk például azt is, hogy nemrég kezdett el komolyabban sportolni, amihez az Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra nagy segítség számára. Mindig pontosan tud minden hasznos adatot mérni vele, így sosem kérdéses az, hogy mennyi időt edzett, mennyi kalóriát égetett el, a pulzusa mennyi volt stb.

Én is szoktam sportolni, de sosem használtam olyasmit, mint az Aktivitásmérő, Fitnesz-, sportóra. Viszont ahogy beszélt róla, egészen kedvet kaptam hozzá. Meg is kérdeztem, hogy honnan vette a sajátját. Elmesélte, hogy a BestMarkt webáruházban találta.

Miután befejeztük az ebédet rá is kerestem a BestMarkt oldalára, hátha találok még ilyen sport órát. Szerencsémre volt választék bőven. De nem csak ebből a termékből.

Nagyon széles termékpalettával rendelkezik a BestMarkt, így majdhogynem minden elektronikai eszköz megtalálható az oldalukon. Hogyha laptokra, számítógépre, háztartási gépre, mobiltelefonra, szórakoztató elektronikára, világítástechnikára, irodaszerekre lenne szükséged, akkor is bátran szétnézhetsz a webshopukon, hiszen ezeken a kategóriákon belül számos termék megtalálható. Hogy ne vessz el a sok termék között, külön szűrőket is tudsz használni, amiknek köszönhetően le tudod szűkíteni a keresési találatot és máris csak azokat a termékeket látod, amik valóban relevánsak számodra.

Hogyha pedig a szervizre kerülne a sor, mert meghibásodott az egyik termék, amit az oldalukon vettél, akkor is kapsz segítséget az oldalon.

Külön írnak a garanciális szervizről, arról is hogy mik lehetnek a garanciavesztés okai, mik azok a hibák, amik nem garanciálisak, mi a cseregarancia és hogyan lehet igénybe venni, és az országszerte megtalálható szervizeik is fel vannak sorolva, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Én a hírleveikre is feliratkoztam, így egyből kaptam is egy meglepetést. Egy 500Ft értékű kupont, amit az első vásárlásomnál máris fel tudtam használni, így máris tudtam spórolni egy kicsit. Ezt az ajándék kupont egyébként mindenki megkapja, aki feliratkozik a hírlevélre, így ezt nem érdemes kihagyni.

Mindent összevetve, nekem pozitív tapasztalatom van a BestMarkt oldalával, így csak ajánlani tudom.