Energetikai tanúsítvány lekérdezése – egy nap alatt sikerült!

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány lekérdezése
energetikai tanúsítvány lekérdezése

Ez egy olyan rövid cikk lesz, hogyha gondoljátok, mire a végére értek már meg is rendelhettétek akár az energetikai tanúsítvány lekérdezése dolgát, és akár már egy napon belül ott lehet nálatok a dokumentum, ha szerencsétek van. Szóval nem szeretném túl sokáig csépelni a szót, nehogy túl sokat kelljen nektek is várni az energetikai tanúsítványotokra.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy hogy lehet ezt ilyen gyorsan elintézni? A válasz is itt van. Az e-tanusitas.eu a megoldás – legalábbis amit én ismerek. Itt az energetikai tanúsítvány lekérdezése a honlapon is ismert adatok szerint akár már 12 óra alatt megszerezhető – de a 24 óra az simán garantált. Persze, ez onnantól datálódik, hogy megtörténik az adott ingatlan felmérése. Ez az egyetlen pont, ami kritikusnak mondható, hiszen a helyi felmérő szakemberen és rajtunk is múlik, hogy mikorra sikerül ezt elintézni. De ha tudunk egy közeli időpontot egyeztetni, akár az adott napra, mint amikor megkeressük őket, akkor tényleg valid az egy napos határidő. Tehát akinek az utolsó utáni pillanatban jut eszébe, hogy szüksége van egy energetikai tanúsítványra, annak sincs veszve ez az ügy, csak az e-tanusitas.eu-t kell megkeresni a probléma gyors orvosolása érdekében.

Könnyen azt hihetnétek, hogy egy ilyen extrán gyors szolgáltatást valószínűleg extrán drága is, hiszen senki sem dolgozik ingyen extrán gyorsan. De itt csak arról van szó, hogy minden folyamat veszteségmentesen működik, ezért a normál ügymenet az, ami ennyire gyors. Miért csinálnák lassabban, ha ez a kényelmes tempó?! Szóval, ha energetikai tanúsítvány lekérdezése a cél, akkor keressétek bátran az említett céget a honlapon, vagy telefonon.