Nyomtatott ragasztószalag dobozok lezárására.

Szponzorált tartalom

nyomtatott ragasztószalag
nyomtatott ragasztószalag

Amikor a futár megérkezik az online rendelt termékekkel, a csomag mindig le van zárva. Általában a hagyományos kartondobozra kerül a nyomtatott ragasztószalag, de előfordulhat, hogy egy fényesebb felületű dobozban rejlik a termék. Akárhogy is, a leragasztásnál mindig fontos szempont, hogy a doboz zárva maradjon a hosszas szállítás során is.

Ezért is fontos, hogy olyan nyomtatott ragasztószalag kerüljön felhasználásra, ami tényleg alkalmas erre a feladatra. Ha nem tudod, hogy te melyiket használd, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a Duna Shop webáruház oldalára, ahol nem csak bőséges termékkínálat vár, hanem hasznos tanácsokat is kaphatsz azt illetően, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre.

A jó nyomtatott ragasztószalag végig fennmarad a dobozon, azt leszedni nem nehéz, ugyanakkor nem annyira egyszerű, hogy bárki bármikor hozzáférhessen. Figyelembe véve ezeket a szempontokat, az első dolog, amit meg kell határozni, hogy maga a szalag milyen anyagból legyen. A PVC és PP változatoknak mind megvan a maga előnye. Az egyik egy olcsóbb változat, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy teljes mértékben megfelelhessen a célra. Minőségi nyomtatott ragasztószalag olcsón is elérhető tehát, csak fel kell mérni, hogy esetünkben meg tud-e felelni a célnak.